Handelsbetingelser

Handelsbetingelser & GDPR

I forbindelse med dit køb registreres kun almindelige oplysninger, som er nødvendige for fremsendelse af din bestilling. Hedebogård A/S opbevarer og har derfor INGEN følsomme oplysninger registreret. I henhold til bogføringsloven skal oplysninger gemmes i 5 år - hvorefter de automatisk slettes hos vores databehandler.

Betaling

 • Alle priser er inklusive moms og alle afgifter.
 • Betaling kan ske på følgende måder:
  • PayPal - Mobile Pay - Dankort - VISA KORT - MASTERCARD - VISA DEBIT - MASTERCARD DEBIT
  • Ved køb for 200 DKK. leveres fragtfrit i Danmark (Med GLS og PostNord) uanset betalingsmetode.
   Derudover tillæges kun gældende transaktionsgebyr ved dankort betaling

Forsendelse og levering

 • Der leveres pt. kun i Danmark.
 • Levering sker fortrinsvis med Post Danmark, GLS eller Danske Fragtmænd.
 • Varen afsendes normalt indenfor 1-3 hverdage efter ordremodtagelsen.

Fortrydelsesret

 • Du har 14 dages fortrydelsesret fra varen er leveret. Fortryder du købet, skal du for egen regning sende varen tilbage til nedenstående adresse senest den 14. dag efter modtagelsen.
 • Når du sender varen tilbage, skal den være i væsentlig samme stand, som da du modtog den.
 • Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage, så snart vi har modtaget varen retur og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indsat på din konto.

Registrering af oplysninger - GDPR

Persondatapolitik hos Hedebogård A/S
Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Hedebogård A/S

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet. (PT. 5 år i henhold til bogføringsloven)


Oplysninger vi indsamler
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.


Hedebogaård A/S indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.hedebogaard.dk er Hedebogård A/S – Vangeleddet 57-59, 2670 Greve.

 

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt evt. en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

 

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

 

Dine oplysninger vil blive slettet (5 år (Bogføringsloven)) efter, at du har modtaget din vare.

 

Andre modtagere af personoplysninger

 

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

 

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. (POST NORD – GLS – DANSKE FRAGTMÆND) med henblik på levering af dine indkøb.

 

 1. har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.

 

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

 • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
 • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@hedebogaard.dkReklamationsbehandling

 • Er varen forsinket eller har varen en fejl, kan du klage til nedenstående adresse eller telefonnummer.
 • Klager over fejl ved varen skal ske inden rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen. Du kan klage skriftligt eller mundtligt. Èt år efter modtagelsen af varen ophører retten til at klage i henhold til Købelovens § 83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.
 • Når Hedebogård A/S modtager en klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. Hedebogård A/S vil tage stilling til, om varen skal repareres, ombyttes, eller om der skal gives et prisnedslag. Skal varen tilbagesendes til Hedebogård A/S, sker dette uden omkostninger for kunden.

Klagemuligheder

 • Oplysning om klagemuligheder En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.  
 • EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@hedebogaard.dk


Hedebogård A/S A/S
Vangeleddet 57-59
2670 Greve
Tlf.nr.43 77 59 98
Email: info@hedebogaard.dk
Cvr.:12478291

 
Udarbejdet i samarbejde med Netvokat.dk